zárcsere

Zárcsere

zárcsere szolgáltatás szakszerűségében már semmi kétségem sincs. Történetesen azért is, mert rengeteg alkalmam volt, hogy igénybe vegyem az ajtónyitás szolgáltatást. El is mesélem, hogy miért. Van egy nagynéném, aki évekkel ezelőtt Prágába költözött. Nagyon imádta világ életében ezt a várost és itt szeretett volna megöregedni. Szerencsére megadatott neki, hogy kényelmesen, minden igényt kielégítve éljen a gyönyörű Csehországban. Sajnos azonban, amikor túl lépett a 80. életévén, akkor ár nem nagyon tudta ellátni a mindennapi teendőket és önmagát sem. A család egyik tagja sem tehette meg, hogy kiköltözzön hozzá és gondozza. Nem marad már választás csak az, hogy Ő költözzön vissza Budapestre. Így egyszerűen tudjuk majd gondozni. Bele is egyezetett ebbe. Ahhoz ragaszkodott, hogy valahol a közelünkben vásároljon lakást és egyedül szeretett volna élni. Eddig ez nagyon tetszett nekünk, hiszen mi is megőriztük az eddigi életvitelünket és Ő is egyedül élt, kivéve, hogy mindent meg tudunk számára tenni, amire csak óhaja van. Akkor még nem gondoltuk, hogy hetente fognak adódni zárcsere problémák. 

Az első eset, amikor a zárcsere fontossá vált, amikor még nem adott a lakásához kulcsot. Elég jó kondiban van a korához képest, szellemileg és fizikailag is. Azonban úgy bezárta az ajtót, hogy nem tudta kinyitni a zárakat. Próbálkoztunk órákon keresztül, de nem volt mit tenni, egy szakembert kellett hívni. Ekkor vettük először igénybe ezt a szolgáltatást. Bár akkor azt hittük, hogy nem lesz rá többet szükség és csak egy egyszeri alkalom volt.

A második eset abból kifolyólag alakult ki, hogy elhúzódott a kulcsmásoltatása. Azt mondta, hogy Ő majd elintézi ezt a dolgot, ne foglakozzunk vele. Megint nem kellett volna hinni ebben a dologban. Ugyan az következett be, mint az első alkalommal Azonban most azonnal kerestünk egy kulcsmásolót, hogy az ajtónyitás szolgáltatást soha többet ne kelljen igénybe venni. Újra azt hittük, hogy most már minden rendben lesz.

A nénikénk nagyon szeret a kutyusaival sétálni és játszani. Egy pár hónappal később az eset megismétlődött. Mármint az ajtónyitás. Elhagyta a kulcsot a nagy játék közben. Mivel a cég telefonszáma el volt mentve, csak tárcsázni kellett és érkeztek is a jól megszokott helyszínre.

Az ajtónyitás tehát nekünk több alkalommal segített. És van egy olyan érzésem, hogy nem szabad még kitörölni ezt a telefonszámot a telefonból. Lassan kijár nekünk egy bizonyos számú kedvezmény is.

Mi őket választottuk.
zarora.hu – Zárcsere Budapesten 1 órán Belül.